Debatt om Träningshets och ortorexi

Blir tokig på herren i denna debatt. Älskar damen, hon har HELT RÄTT!
 
I samhället idag har vi två problem - vilket denna herre inte verkar kunna se. Vi har problem med för många som sitter still men vi har ett lika stort problem med träningshets och ortorexi. Att dessutom sitta och påsta att motion inte kan vara roligt? Kan inte förstå vad han grundar det i. Jag tror mina föräldrar för tilfället älskar att motionera. De cyklar montainbike (#50årskris). Jag älskar badmintonen. Min pojkvän älskar uppskattar sina golfrundor. Jag har kompisar som uppskattar klättring, som dans, ridning och cykling. Crossfit och yoga.
 
Det är när motionen/träningen aldirg är rolig och görs för att "man måste" som ett problem uppstår. Det är inte meingen att den vanliga befolkningen ska känna sig tvugna att motionera - de ska göra det för att må bra och ha kul. Att elitidrottare och de som satsar på hög nivå inte tycker att allt är guld och gröna skogar är inget konstigt - det är en del av deras satsning. De kan hantera pressen på ett sunt sätt och äta utefter sin tränignsmängd. 
 
Jag tror på att motion. Jag tror på att man ska utöva det som man tycker är roligt (därav inte sagt att en löprunda är det roligaste i världen varje gång). 
 
Tycker alla ska kika på denna. Ta 10 minuter av ditt liv se här
 
/Evelina