Att vara rädd för sig själv.

Snart är det en ny termin för många, eller så har den redan börjat. Det kan innebära nya klasskompisar, nya miljöer, långa avstånd från familj och vänner, nya rutiner. Nytt, Nytt, Nytt. Det kan också innebära osäkerhet. Vad kommer hända? Vilka kommer jag umgås med? Kommer jag orka vara social?
 
För min del kommer hösten vara full. Jag är fadder, Jag har tävlingar, Jag har råkat anmäla mig till Lidingöloppet, Jag vill vara med på alla roliga evenemang och träffa vänner. Upplagt för att köra mig själv i bott. 
 
Knep och knåp för att INTE lyckas med att nå botten?
 
- Gör en priotering här och nu. Ha minst en dag då du vet att möjlighet finns för att strosa runt hemma utan några tärningar, uppbokade träffar eller tävlingar - ONSDAG! Mitt i veckan, minihelg - helt perfekt :)
 
- Vad är viktigast just idag? En löprunda i skogen kan vara bättre för dig SJÄLV än att träffa alla kompsar "även fast du borde".
 
- Stressa inte över att hitta den perfekta vännen. Ni kommer hitta varandra någon dag! Var dig själv. Skit i vad andra tycker och tännker. Hittar du ingen i klassen, delta i andra sociala sammanhang. Gruppträning, klubbar mm :)
 
Våga vila från aktiviteter det kommer gynna dig!
 
Kram
 
Dessa två kommer jag åka ifrån och sakna <3